Održan radni sastanak u sklopu projekta "Zaželi – susjede brinu o susjedima"

Dana 04.lipnja 2019.g. u gradskoj vjećnici održan je radni sastanak sa zaposlenicama iz Sinja te 05.lipnja 2019.g. sa zaposlenicam iz Otoka, projekta ZAŽELI – susjede brinu o susjedima.

Tema sastanka je bila evaluacija dosadašnjeg rada, razmjena dosadašnjih iskustava u radu, pojašnjenje nejasnoća u provedbi aktivnosti, greške koje se javljaju te načini njihovog rješavanja. Radni sastanci provoditi će se i u narednim mjesecima radi bolje provedbe projektnih aktivnosti i upoznavanja stvarnog stanja na terenu.

Podsjećamo, projekt omogućava zapošljavanje 60 nezaposlenih žena, od čega 30 s područja grada Sinja i 30 s područja općine Otok koje će dvije godine pružati usluge za minimalno 240 korisnika (trenutno 257) - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditeto, kojima će svojim radom i aktivnostima poboljšati kvalitetu života.

Ovim projektom, osim zapošljavanja žena, pruža se pomoć u skrbi za starije osobe preko izvaninstitucijskih oblika pomoći kako bi im se osigurala bolja kvaliteta života, odnosno razvitak različitih oblika socijalnih usluga koje pridonose uključivanju starijih osoba u život zajednice.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima