Općina OTOK raspisala Javni natječaj za prijem u radni odnos putem projekta "Susjede brinu o susjedima"

Javni poziv odnosi se na radno mjesto "radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osoba u nepovoljnom položaju i/ili osoba s invaliditetom".
Broj traženih radnica je 30, a predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno – 24 mjeseca, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od dana objave poziva na adresu: Općina Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21238 Otok, putem pošte ili osobno, u zatvorenoj koverti s naznakom: „Za javni poziv – ZAŽELI (susjede brinu o susjedima – Općina Otok)“.

Javni poziv i obrazac možete preuzeti na službenim stranicama Općine Otok.

20.05.2019

U tijeku podjela "paketa kućanskih potrepština"

U tijeku je podjela 'paketa kućanskih potrepština' korisnicima na području Sinja, u sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“. Podjela paketa na području Općine Otok kreće od utorka 21.05.

03.04.2019

Odluka o odabiru - Nabava higijenskih i kućanskih potrepština za krajnje korisnike - projekt Zaželi …

U sklopu projekta „ZAŽELI-susjede brinu o susjedima“ UP.02.1.1.05.0223 završen je postupak javne nabave higijenskih i kućanskih potrepština za krajnje korisnike.

11.03.2019

Održan radni sastanak u sklopu projekta ZAŽELI - "Susjede brinu o susjedima"

Održan je radni sastanak voditelja projekta Ante Pavića i trideset zaposlenica na projektu. Zaposlenice su se upoznale s pomoćnicom voditelja projekta Tinom Runje, koja je zadužena za prikupljanje radnih planova, izvršenje kontrole zaposlenica, vođenje evidencije rada zaposlenica te...

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima