Općina OTOK raspisala Javni natječaj za prijem u radni odnos putem projekta "Susjede brinu o susjedima"

Javni poziv odnosi se na radno mjesto "radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osoba u nepovoljnom položaju i/ili osoba s invaliditetom".
Broj traženih radnica je 30, a predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno – 24 mjeseca, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od dana objave poziva na adresu: Općina Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21238 Otok, putem pošte ili osobno, u zatvorenoj koverti s naznakom: „Za javni poziv – ZAŽELI (susjede brinu o susjedima – Općina Otok)“.

Javni poziv i obrazac možete preuzeti na službenim stranicama Općine Otok.

05.07.2019

Održana je 2. konferencija o projektu "Susjede brinu o susjedima"

U četvrtak, 04. srpnja 2019.g. u 11:00h u općinskoj dvorani Otok održana je druga konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“. Na konferenciji su se predstavili ciljevi projekta, ciljane skupine, elementi projekta, dosadašnje i buduće projektne aktivnosti te...

01.07.2019

Najava 2. Konferencije o projektu "Susjede brinu o susjedima"

U četvrtak, 04. srpnja 2019.g. u 11 sati u vijećnici Općine Otok održava se 2. Konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

17.06.2019

U tijeku obilazak krajnjih korisnika projekta "Susjede brinu o susjedima“

Voditelj projekta i asistenti na projektu svaki mjesec obilaze krajnje korisnike kako bi se na licu mjesta saznalo kakva je usluga te može li se nešto poboljšati.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima