Sastanak sa ženama voditeljicama s područja općine Otok, Projekt ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima

U sklopu projekta ZAŽELI - Susjede brinu o susjedima, dana 19. veljače 2019.g., u općinskoj dvorani, održan je sastanak s voditeljicama krajnjih korisnika.

Djelatnice su upoznale pomoćnika voditelja Gdin. Antonia Pavelu, koji će biti zadužen za prikupljanje radnih planov, izvršavanje kontrola djelatnica te će im biti podrška prilikom provedbe projekta u svim njegovim fazama.

Na sastanku su se izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta, a poseban fokus stavljen je na rješavanje situacija i problema s kojima se voditeljice susreću u svom radu.

Voditeljice su postavljale pitanja vezano za trenutnu problematiku i nejasnoće popunjavanja radnih planova, koje su uspješno otklonjene.

17.09.2019

Nova isporuka higijenskih i kućanskih potrepština za krajnje korisnike

Stigla je nova isporuka paketa kućanskih potrepština za tekući mjesec, koji će biti podijeljeni krajnjim korisnicima u Otoku i Sinju.

06.09.2019

Održan radni sastanak u sklopu projekta "Zaželi – Susjede brinu o susjedima"

Dana 05.rujna 2019.g. u gradskoj vjećnici održan je radni sastanak sa zaposlenicama iz Sinja te 06.rujna 2019.g. sa zaposlenicam iz Otoka, projekta ZAŽELI – susjede brinu o susjedima.

23.08.2019

KONTROLA RADA ZAPOSLENICA

Prema planiranim aktivnostima voditelj projekta i asistenti na projektu svaki mjesec obilaze krajnje korisnike te provode nadzor nad zaposlenicama, kako bi se utvrdilo obavljaju li se svi poslovi uredno, redovito i savjesno te se želi saznati kakva je...

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima