Redovni sastanak projektnog tima

Dana 12.11.2019. godine, članovi projektnog tima Zaželi – Susjde brinu o susjedima, voditelj projekta te dvoje pomoćnika, održali su redovni mjesečni sastanak projektnog tima. Sastanci projektnog tima su projektom planirani element, te se održavaju jednom mjesečno za vrijeme provedbe projekta.

    Teme sastanka bile su:
  • Analiza provedbe projekta
  • Usklađivanje radnih zadataka
  • Plan usklađivanja kontrola zaposlenica kod krajnjih korisnika i podjela paketa za krajnje korisnike
  • Razgovor o poteškoćama na koje nailazimo u radu (zahtjevni krajnji korisnici) te načini njihovog rješavanja/otklanjanja

Na sastanku se najviše razgovaralo o načinima otklanjanja poteškoća u radu zaposlenica sa zahtjevnim krajnjim korisnicima. Naime, zaposlenice ne rijetko nailaze na korisnike koji nisu dovoljno dobro shvatili svoja prava i obaveze, a poglavito, prava i obaveze zaposlenica, te se razgovaralo kako na što jednostavniji način krajnje korisnike upoznati s pravima i obavezama, kako bi projekt tekao sa što manje poteškoća u radu.

Zaključilo se kako krajnjim korisnicima treba detaljno objasniti, što su njihova prava i obaveze, te koja prava i obaveze imaju zaposlenice, s obzirom da ih se u određenim situacijama dovodi u nepovoljan položaj. Primjer: Krajnji korisnici žele da ih zaposlenica vozi osobnim automobilom do frizera, doktora..., što je projektom izričito zabranjeno, no, zaposlenice mogu ići s korisnicima u pratnji koristeći javni prijevoz.

Na ovaj način, pravovremenom reakcijom te konzultacijama sa zaposlenicama i krajnjim korisnicima, otklanjaju se nejasnoće, te su krajnji korisnici informirani o mogućim uslugama zaposlenica koje im mogu (je dozvoljeno) pružiti.

20.06.2020

Podijeljeni paketi higijenskih i kućanskih potrepština za lipanj

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 18.06.2020. održala se podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 19.06.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

08.06.2020

Zaposlenice kreću s redovnim obilascima krajnjih korisnika primjenjujući mjere opreza izdanog od str…

Od 8. lipnja 2020.g. zaposlenice projekta Zaželi- „Susjede brinu o susjedima“, krenule su s redovnim obilascima krajnjih korisnika na području Sinja i Otoka, nakon popuštanja mjera Stožera Civilne Zaštite, te primjenjujući mjere opreza izdanog od strane Hrvatskog zavoda...

21.05.2020

Podijeljeni paketi higijenskih i kućanskih potrepština za svibanj

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 20.05.2020. održala se podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 21.05.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima