Zaposlenice kreću s redovnim obilascima krajnjih korisnika primjenjujući mjere opreza izdanog od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Od 8. lipnja 2020.g. zaposlenice projekta Zaželi- „Susjede brinu o susjedima“, krenule su s redovnim obilascima krajnjih korisnika na području Sinja i Otoka, nakon popuštanja mjera Stožera Civilne Zaštite, te primjenjujući mjere opreza izdanog od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zaposlenice će tijekom posjete koristiti zaštitne masku i rukavice te obavljati poslove pomoći u kućanstvima primjenjujući distancu od minimalno 1,5 m, što nisu bile u mogućnosti za vrijeme trajanja pandemije kako ne bi ugrozile zdravlje krajnjih korisnika koji spadaju u najrizičniju skupinu građana.

Vijest su krajnji korisnici dočekali s oduševljenjem kako će ih zaposlenice moći ponovno obilaziti u njihovim kućanstvima, kao prije pojave pandemije korona virusa, uz obvezu pridržavanja mjera izdanog od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

17.12.2020

Održana završna konferencija u sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“

U srijedu, 16. prosinca 2020. godine u Sinju, u prostoru multifunkcionalne dvorane, u zgradi Palacina, održana je završna konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

09.12.2020

Završena edukacija za zanimanje gerontodomaćica zaposlenica projekta Zaželi – "Susjede brinu o …

Dana 28.11.2020. u sinjskom gradskom kinu, radnice na projektu ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima, pristupile su završnom ispitu osposobljavanja za poslove gerontodomaćica, te su uspješno završile osposobljavanje.

07.12.2020

Podjela posljednje isporuke kućanskih potrepština za projekt "ZAŽELI – Susjede brinu o susjedim…

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 03.12.2020. održala se posljednja podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 4.12.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima