Započeta edukacija za 66 Gerontodomaćica

Dana 21.10.2020. u sinjskom gradskom kinu, krenule su edukacije za zanimanje gerontodomaćica, za zaposlene žene na projektu ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima. One će nakon završenih edukacija dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje je verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuje se u radnu knjižicu, te će na ovaj način biti konkurentnije na tržištu rada i imati veću šansu za zaposlenje, nakon završetka projekta.

Stručno osposobljavanje za zvanje gerontodomaćice provodi Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje “Zlatna vrata” iz Splita. Edukacije će ukupno trajati 160 sati, a predavanja će voditi stručni tim predavača.

Edukacije će se provoditi uz pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite.

17.12.2020

Održana završna konferencija u sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“

U srijedu, 16. prosinca 2020. godine u Sinju, u prostoru multifunkcionalne dvorane, u zgradi Palacina, održana je završna konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

09.12.2020

Završena edukacija za zanimanje gerontodomaćica zaposlenica projekta Zaželi – "Susjede brinu o …

Dana 28.11.2020. u sinjskom gradskom kinu, radnice na projektu ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima, pristupile su završnom ispitu osposobljavanja za poslove gerontodomaćica, te su uspješno završile osposobljavanje.

07.12.2020

Podjela posljednje isporuke kućanskih potrepština za projekt "ZAŽELI – Susjede brinu o susjedim…

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 03.12.2020. održala se posljednja podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 4.12.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima