Podjela posljednje isporuke kućanskih potrepština za projekt "ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima"

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 03.12.2020. održala se posljednja podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 4.12.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

Prilikom podjele, zaposlenicama su dodatno podijeljene zaštitne rukavice, te su preuzele pakete za krajnje korisnike pridržavajući se uputa o mjerama opreza, izdanih od strane Stožera civilne zaštite, za vrijeme trajanja pandemije.

Paketi su podijeljeni po sadržaju na A i B pakete, te je ukupno podijeljeno 960 komada paketa A te 4800 komada paketa B.

Paket A se dijeli dva puta godišnje te sadrži: sapun, šampon, toaletni papir, tekućinu za pranje suđa, papirnate ručnike, sredstvo za čišćenje prostora, sobnu metlu sa štapom, brisač poda s resama, plastičnu kantu s kljunom, kuhinjske krpe, spužvu za pranje suđa, zaštitne jednokratne maske i jednokratne rukavice.

Paket B dijeli se svakog mjeseca te sadrži: sapun, šampon za kosu, prašak za rublje, toaletni papir, tekućinu za pranje suđa, papirnate ručnike, tekuće sredstvo za čišćenje prostora, gel za tuširanje, pastu i četkicu za zube, sredstvo za pranje staklenih površina, vlažne maramice, spužvu za pranje suđa, vreće za smeće, univerzalnu kremu za ruke, omekšivač za rublje te sredstvo za čišćenje kupatila.

Podsjetimo, da će za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, zaposlenice obilaziti krajnje korisnike, ali primjenjujući mjere opreza izdanog od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, s obzirom da krajnji korisnici spadaju u naj rizičniju skupinu.

Dodatno istaknimo kako je ukupna vrijednost projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“ 9.007.325,00 kn koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85 %), te RH sufinancira 15% projekta, a razdoblje provedbe projekta je 26 mjeseci - 06.11.2018. - 05.01.2021.g.

17.12.2020

Održana završna konferencija u sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“

U srijedu, 16. prosinca 2020. godine u Sinju, u prostoru multifunkcionalne dvorane, u zgradi Palacina, održana je završna konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

09.12.2020

Završena edukacija za zanimanje gerontodomaćica zaposlenica projekta Zaželi – "Susjede brinu o …

Dana 28.11.2020. u sinjskom gradskom kinu, radnice na projektu ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima, pristupile su završnom ispitu osposobljavanja za poslove gerontodomaćica, te su uspješno završile osposobljavanje.

07.12.2020

Podjela posljednje isporuke kućanskih potrepština za projekt "ZAŽELI – Susjede brinu o susjedim…

U sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“, dana 03.12.2020. održala se posljednja podjela paketa kućanskih potrepština u Sinju, te 4.12.2020. podjela paketa je održana u Otoku, koji će biti dodijeljeni krajnjim korisnicima za vrijeme posjete zaposlenica.

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima