Potpisan ugovor o realizaciji programa "SUSJEDE BRINU O SUSJEDIMA"

U gradu Sinju ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i ravnatelj Zavoda za zapošljavanje Ante Lončar svečano su uručili ugovor za program zapošljavanja žena „Zaželi“ - "Susjede brinu o susjedima" ukupne vrijednosti 9.007.325,00 HRK

Ministar Pavić u svom pozdravnom govoru u Gradskoj vijećnici Splitsko-dalmatinske županije naglasio je da je Splitsko dalmatinska županija povukla ukupno 105 milijuna kuna iz programa „Zaželi“ i time je treća županija u Hrvatskoj po ukupnom iznosu sredstava dobivenih za realizaciju ovog projekta.

Ministar je također rekao da se kroz program „Zaželi“, koji je vrijedan milijardu kuna, planira zaposliti 7.000 žena koje će brinuti za 35.000 starijih osoba i da je do sada osigurano zapošljavanje za 5.000 žena u sljedeće dvije godine, dok se do kraja godine očekuje potpisivanje ugovora kojima će se zaposliti još 2.000 žena.

31.01.2020

Održana 3. konferencija u sklopu projekta ZAŽELI - "Susjede brinu o susjedima"

U četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u Sinju, u Alkarskim dvorima - Galeriji Sikirica, održana je treća konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

22.01.2020

Najava 3. konferencije o projektu "Susjede brinu o susjedima"

30. Siječnja (četvrtak), s početkom u 12:00h, u Galeriji Sikirica u Alkarskim dvorima, na adresi Put Petrovca 12., održava se 3. Konferencija o projektu „Susjede brinu o susjedima“.

09.12.2019

Isporuka kućnih potrepština uz kontrolu rada zaposlenica kod krajnjih korisnika

Stigla je nova isporuka 'paketa kućanskih potrepština' korisnicima na području Sinja i Otoka, u sklopu projekta ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima“. Paketi su podjeljeni po sadržaju na A i B pakete, a dijeliti će se...

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima