Potpisan ugovor o realizaciji programa "SUSJEDE BRINU O SUSJEDIMA"

U gradu Sinju ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i ravnatelj Zavoda za zapošljavanje Ante Lončar svečano su uručili ugovor za program zapošljavanja žena „Zaželi“ - "Susjede brinu o susjedima" ukupne vrijednosti 9.007.325,00 HRK

Ministar Pavić u svom pozdravnom govoru u Gradskoj vijećnici Splitsko-dalmatinske županije naglasio je da je Splitsko dalmatinska županija povukla ukupno 105 milijuna kuna iz programa „Zaželi“ i time je treća županija u Hrvatskoj po ukupnom iznosu sredstava dobivenih za realizaciju ovog projekta.

Ministar je također rekao da se kroz program „Zaželi“, koji je vrijedan milijardu kuna, planira zaposliti 7.000 žena koje će brinuti za 35.000 starijih osoba i da je do sada osigurano zapošljavanje za 5.000 žena u sljedeće dvije godine, dok se do kraja godine očekuje potpisivanje ugovora kojima će se zaposliti još 2.000 žena.

17.09.2019

Nova isporuka higijenskih i kućanskih potrepština za krajnje korisnike

Stigla je nova isporuka paketa kućanskih potrepština za tekući mjesec, koji će biti podijeljeni krajnjim korisnicima u Otoku i Sinju.

06.09.2019

Održan radni sastanak u sklopu projekta "Zaželi – Susjede brinu o susjedima"

Dana 05.rujna 2019.g. u gradskoj vjećnici održan je radni sastanak sa zaposlenicama iz Sinja te 06.rujna 2019.g. sa zaposlenicam iz Otoka, projekta ZAŽELI – susjede brinu o susjedima.

23.08.2019

KONTROLA RADA ZAPOSLENICA

Prema planiranim aktivnostima voditelj projekta i asistenti na projektu svaki mjesec obilaze krajnje korisnike te provode nadzor nad zaposlenicama, kako bi se utvrdilo obavljaju li se svi poslovi uredno, redovito i savjesno te se želi saznati kakva je...

Partneri
na projektu:

susjedebrinu o susjedima